Produkter

Produkter

 
pHformula er den nye generation, som kaldes pharmacosmeceutical, der befinder sig mellem cosmeceuticals og lægemidler. Denne dermatologiske teknologi "skin resurfacing" fokuserer på forskellige hudtilstande, som fx. tidlig ældning, sensitiv hud, rosacea, acne og hyperpigmentering. Den unikke og videnskabelige kombination af dermatologiske ingredienser, tilbyder markedets mest forebyggende, genoprettende og omfattende receptfri hudplejeserie.


 
CND er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche, manicure og pedicure.

Årsagen til CNDs succes kan findes i 3 ting: Et meget grundigt uddannelsessystem, nogle ekstremt professionelle produktlinier samt et globalt net af loyale negleteknikere og distributører Team CND. 
Lycon voks hænger ikke fast i huden, den er mildere og giver derfor mindre smerte og hud irritation. Og så har Lycon et fantastisk udvalg af lækre kropsprodukter.


Mii cosmetic er inspireret ud fra behovet og ønskerne hos personalet og kunderne på adskillige klinikker.

Mii er skabt præcis til dig.
Tolure Cosmetics er en østrigsk virksomhed, der har dedikeret sig med al sin ekspertise og erfaring, til at udvikle kosmetiske produkter, til at understøtte den naturlige skønhed.
Tolure teamet består af kompetente forskere, der samarbejder med etablerede internationale laboratorier, for at skabe innovative produkter med nye formler og aktive ingredienser. Og er derfor bland de mest innovative og effektive produkter af højeste kvalitet indenfor branchen.

Beauty by Laial

v/ Laial Hasbani
Strømgade 3
9800 Hjørring
Cvr. 36625813

Tlf. 42379348
E-mail: Info@beautybylaial.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 13:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk