Produkter


Eviron® Skin Care


Videnskabelig hudpleje, der gøre en forskel.
Environ er en sydafrikansk hudplejeserie, udviklet af Dr. Desmond Fernandes, pioner indenfor videnskabelig hudpleje og A-vitamin step-up systemer.SEMILAC Gelpolish

er en kombination af UV gel og almindelig neglelak.
Højteknologisk produktion og special udvalgte pigmenter, gør SEMILAC Gelpolish til et af de bedste hybrid / gelpolish produkter på det kosmetiske marked.
 

Lycon

voksen hænger ikke fast i huden, den er mildere og giver derfor mindre smerte og hud irritation. Og så har Lycon et fantastisk udvalg af lækre kropsprodukter.b.tan

er en serie af selvbrunere som du med det samme ser har en fræk og sjov profil, men farverne er ikke for sjov, b.tan har de fedeste farver, uanset om du vil have en tanning der er lys eller du er til de vilde intense mørke farver. Alle produkterne indeholder 100% naturligt DHA & no added nasties.


Mii

cosmetic er inspireret ud fra behovet og ønskerne hos personalet og kunderne på adskillige klinikker.

Mii er skabt præcis til dig.
Tolure Cosmetics

er en østrigsk virksomhed, der har dedikeret sig med al sin ekspertise og erfaring, til at udvikle kosmetiske produkter, til at understøtte den naturlige skønhed.
Tolure teamet består af kompetente forskere, der samarbejder med etablerede internationale laboratorier, for at skabe innovative produkter med nye formler og aktive ingredienser. Og er derfor bland de mest innovative og effektive produkter af højeste kvalitet indenfor branchen.
ScrubOff

er et dansk foretagende, som har gjort sig særlig bemærket ved deres bodyscrub. ScrubOff Bodyscrub er en ualmindelig lækker scrub til kroppen. ScrubOff Bodyscrub er beriget med salt, som både fjerner døde hudceller fra overfladen af huden, men også har en eksfolierende effekt på huden. Ved anvendelse af bodyscrubben vil du hurtigt opleve, hvordan din hud opnår en silkeblød følelse, som var du født på ny.

Beauty by Laial

v/ Laial Hasbani
Strømgade 3
9800 Hjørring
Cvr. 36625813

Tlf. 42379348
E-mail: Info@beautybylaial.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 13:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk