Behandlinger

Ansigtsbehandlinger


Skin resurfacing behandlinger
pHformula har en bred vifte af behandlinger, der alle er baseret på resurfacing, den nye generation af peeling/syre behandling, som arbejder indefra og ud. det betyder at vi reparerer og genskaber dine celler, giver nyt liv til huden og får din hud i balance. Behandlingerne kan sammensættes med og uden massage, med og uden dybderens og fokus på særlige udfordringer. Behandlingerne sammensættes individuelt fra gang til gang for at give din hud det den har behov for lige nu og på sigt.

A.G.E. velegnet til moden hud, fine linjer og rynker, slap hud, pigmentforandringer, mat og glansløs hud, karsprængninger og for tidligt ældet hud.

A.C.N.E. velegnet til uren hud, akne, fedtet hud, forstørrede porer og ar i hudoverfladen.

M.E.L.A. velegnet til pigmentering og fregner forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, p-piller, overgangsalder).

C.R. velegnet til Rosacea, rød, følsom hud og en hud med karsprængninger.

V.I.T.A.C velegnet til solskadet hud, ældningstegn, hyperpigmentering, mat og glansløs hud, slap hud og ujævn hudstruktur.

N.E.C.K. velegnet til løs, rynket hals, fine linjer og rynker, tidlig ældning, slap hud og pigment. Denne behandling kan købes alene, men også som tillæg til ansigtsbehandlingerne.

H.A.N.D. velegnet til pigment, leverpletter og rynket hænder. Denne behandling kan købes alene, men også som tillæg til ansigtsbehandlingerne.

Beauty by Laial

v/ Laial Hasbani
Strømgade 3
9800 Hjørring
Cvr. 36625813

Tlf. 42379348
E-mail: Info@beautybylaial.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 13:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk