Environ® Skin Care


Om Eviron® Skin Care


Videnskabelig hudpleje, der gøre en forskel.



Environ er en sydafrikansk hudplejeserie, udviklet af Dr. Desmond Fernandes, pioner indenfor videnskabelig hudpleje og A-vitamin step-up systemer.

Environ´s behandlingsfilosofi bygger på det altafgørende i at bevare en sund og normal hudstruktur.
Produkterne i Environ´s hudplejeserie kan anvendes af alle uanset alder eller hudtype, og er beregnet til både kvinder og mænd.
Environ er en hudplejeserie med både forbruger-og professionelle produkter, alle baseret på Dr. Fernandes forskning samt udvikling i indhold og brug af bl.a. antioxidanter og højtkoncentreret A & C-vitamin. Unikke kombinationer af aktive ingredienser, som beskytter huden mod udefrakommende faktorer og bekæmper tegn på ældning,

Environ tilbyder et full-line sortiment af hudpleje produkter, både til ansigts-, sol og kropspleje.




A-Vitamin



Environ adskiller sig fra andre A-vitamin serier ved at tilbyde et optrapningssystem, som bringer brugeren gennem 5 niveauer af A-vitamin. Man starter med den laveste dosis for at hjælpe med at opbygge retinoid receptorerne i huden og derefter bringes man step-by-step op til den højeste mulige dosis, som tillades til brug i kosmetikbranchen.

Environ skabte det brancheførende Vitamin Step-Up system for at hjælpe huden med at blive gradvist mere komfortabel med forøgede niveauer af A-vitamin og andre ingredienser, der holder huden sund og strålende. Muligheden for forbigående retinoidreaktioner kan forhindres ved at anvende et afmålt optrapningssystem, der gravdist forøger niveauet af A-vitamin.

A-vitamin er nøgleindgrediensen i Environs hudpleje filosofi og skal tilføres dagligt, for at huden skal forblive sund og modstandsdygtig. Kombineret med andre essentielle næringsstoffer, som antioxidanter og peptider, bliver den langsigtede forbedring af huden betydeligt synlig.

“Aging skin is a direct result of sun-induced vitamin A deficiency. Correct the deficiency and you’ll have more radiant-looking skin.”


— Dr. Des Fernandes

Beauty by Laial

v/ Laial Hasbani
Strømgade 3
9800 Hjørring
Cvr. 36625813

Tlf. 42379348
E-mail: Info@beautybylaial.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 13:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk