Spraytan

California tanMange spørger om selvbrunere og DHA er usunde eller sundhedsskadelige. Svaret er nej.

California tan er en af markedets største producenter af professionelle bruningslotions og selvbrunere. Selvbrunere virker via det aktive stof DHA (Dihydroxyacetone), der har været anvendt siden 1960'erne. DHA er et sukkerstof udvundet af sukkerroer. DHA reagerer med proteiner og aminosyrer i de døde hudceller i de yderste 2-3 hudlag, der ved reaktion skifter farve. Ca. 1-3 timer efter påførelsen begynder farvereaktionen at kunne ses, og efter 24 timer er reaktionen komplet. Det er derfor væsentligt, at stoffet ikke vaskes af med det samme, men får lov til at virke i mindst 3 timer, hvor efter stoffet er trukket fuldt ned i huden.

Et menneskes hud udskiftes totalt ca. én gang hver måned, fordi døde hudceller falder af og erstattes af nye. De yderste 2-3 hudlag falder gradvist af over en uges tid, hvilket også er årsagen til at den brune farve gradvist forsvinder.Vigtigt at vide Inden behandling:

Har du exfolieret huden inden behandlingen i dag?
Da effekten af DHA hænger sammen med de yderste hudlag og forsvinder gradvist sammen med de døde hudceller, er det altafgørende for effekten af en selvbruner-behandling, at huden er blevet exfolieret/peelet inden behandlingen.

Har du brugt fugtighedslotion i dag?
Fugtighedslotion kan virke som en barriere mod DHA og bør derfor ikke anvendes de sidste 2 timer før en behandling.

Har du vokset ben indenfor 24 timer?
Det giver det bedste resultat, hvis man venter mindst 24 timer med selvbruning efter voksning.

Er du gravid?
Gravide anbefales ikke at anvende selvbrunere de første 12 uger af graviditeten. Dette er en general sikkerhedsforanstaltning og er ikke specielt møntet på DHA.

Ammer du?
Ammende mødre bør tildække barmen under behandlingen, så det sikres at barnet ikke indtager rester af DHA.

Har du sår?
Åbne sår beskyttes med plaster.

DHA bør ikke indåndes.

Efter behandlingen:
- Bær løstsiddende tøj (gerne sort tøj) umiddelbart efter behanlingen, så selvbruneren ikke slides af inden den er rigtig penetreret. Brug ikke uld, nylon eller silke, da DHA kan smitte af. Undgå at bruge BH.
- Vent 3-5 timer inden du går i bad, helst først i morgen. Undgå at bruge parfume og deodorant før du har været i bad.
- Vent med at bruge fugtighedscreme til efter du har været i bad. Brug til gengæld fugtighedscreme dagligt herefter (evt. Body buffer Exfoliator fra California Tan).
- De fleste vil synes at en enkelt behandling er nok for at opnå den rigtige kulør, men enkelte kan have behov for yderligere en behandling.
- Hvis du vil forlænge effekten af California Tan anvendes California Tan efterbehandlingsprodukter som Tan Extender lotion, ligesom at du med fordel kan supplere med deres brede sortiment af selvbrunere til hjemmebrug.
Beauty by Laial

v/ Laial Hasbani
Nørregade 14
9800 Hjørring
Cvr. 36625813

Tlf. 42379348
E-mail: Info@beautybylaial.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 13:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk